KLIJENTI

Tko već pobjeđuje s virtualnim šetnjama?

Brojne industrije već koriste virtualne šetnje kao odličan marketiški alat koji im pomaže pri unapređivanju poslovanja.

Nekretnine

Na tisuće kuća i stanova koji se prodaju i iznajmljuju širom svijeta imaju napravljene virtualne šetnje kako bi ih vlasnici mogli prikazati u najboljem svjetlu. Klijenti, koji su zainterisirani za vaš prostor,  mogu ga posjetiti bilo kada, bilo gdje na svijetu i iz udobnosti vlastitog doma.

Maloprodaja

Unaprijedite svoje poslovanje. Neka vaši kupci shvate što vaša tvrtka nudi, dopuštajući im da se prošetaju vašim prostorom, istražujući vaš dućan i vide upravo ono što vašu trgovinu čini najboljom u gradu.

Restaurani i Barovi

Restorani i barovi širom svijeta koriste virtualne šetnje kako bi pokazali svoj jedinstveni ambijent i  tako doveli više gostiju.

Tvrtke

Tvrtke fokusirane na budućnost koriste virtualne šetnje kako bi prikazale svoje poslovne prostore svojim potencijalnim partnerima i klijentima.

Hoteli i Resorti

Dopustite svojim gostima da uživaju u luksuznom okruženju vašeg hotela u 360° ili da se prošeću vašim savršenim odmaralištem na plaži. Kako će se moći oduprijeti da rezerviraju sobu?

Turističke zajednice

Istaknite lokalne atrakcije i dopustite turistima da ih “dožive” u interaktivnom formatu.

Bolnice

Pacijenti zaslužuju priliku upoznati se s bolničkim okruženjem puno prije nego što budu primljeni. Korištenjem virtualne šetnje pacijenti će moći savršeno pregledati odjele, krila i sobe u visokoj rezoluciji, omogućujući im aklimatizaciju prije prijema.

Muzeji

Izložite trenutne eksponate ili dokumentirajte prošle eksponate i podijelite ih sa svijetom dugo nakon završetka izložbe.

Umjetnička galerija

Podijelite svoju umjetničku galeriju sa svijetom uz virtualnu šetnju. Stavite opise uz slike i dopustite ljudima iz cijelog svijeta da uživaju u vašoj kolekciji.

Organizatori događaja

Podijelite sajmove s ljudima koji ne mogu osobno prisustvovati, ali još uvijek žele biti dijelom vašeg događaja.

Javite se za besplatnu ponudu bez obveza, prilagođenu vašem poslovanju.